Nog veel te veel dieren leiden in Nederland een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren.


Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan opvangcentra, dierenasiels of afdelingen in het land die zich met dieren bezig houden.

Zij hebben veelal financiele steun nodig voor het betalen van verbouwingen, aanschaf van materieel of bijv. het betalen van operaties. Het zijn voorbeelden... Maar ook transport is een vaak voorkomend probleem. Veelal rijden afdelingen rond met ambulances die qua onderhoud te duur worden om nog rijdend te houden. De kosten van reparaties stijgen dan vaak de pan uit. Ook bij dit probleem willen wij hulp bieden! Door geheel gratis onze eigen DierenLot dierenambulances (in bruikleen) te geven. Zodat het vaak oude en dure rijdend materieel vervangen kan worden en er efficienter gewerkt kan worden.

Uiteindelijk zijn hier dan de dieren in nood weer het meeste mee geholpen!


Stichting DierenLot tijdens DogPop 2017

Het gehele DogPop weekend zal stichting DierenLot aanwezig zijn met 1 van de dierenambulances en een informatie kraam.
Bent u nieuwsgierig naar het werk van deze stichting?
Loop dan tijdens DogPop even langs, de vrijwillegers vertellen u maar al te graag over het goede werk dat ze verrichten.